Get started with App.net.

  Sign up now  
kjokkenutstyr
  Emma Vannkoker fra Stelton [www.kjokkenutstyr.net] Emma-serien er en prisvinnende serie med kaffeservise fra Stelton. Emma serien er kanskje mest kjent for sine kaffekanner i lyseblå og grå fargetoner. Emma vannkoker fra Stelton ble lansert i 2015.
  kjokkenutstyr
   Le Creuset Servise – Tallerken og Skåler fra Le Creuset [www.kjokkenutstyr.net] Le Creuset er kjent for sterke farger, og disse fargene finner man igjen også i Le Creuset servise. Le Creuset servise består av tallerken, kopper, skåler og annet til servering.
   kjokkenutstyr
    Kok Din Frokostkaffe fra Soverommet [www.kjokkenutstyr.net] Det kan være tungt å stå opp om morgenen. Man er gjerne tom for energi etter natten, og kunne godt hatt en kopp kaffe for å våkne opp.
    kjokkenutstyr
     Le Creuset Gryte – Tradisjonsrike Støpejernsgryter [www.kjokkenutstyr.net] Le Creuset sin historie går langt tilbake. Den første Le Creuset gryte ble produsert allerede i 1925 i byen Fresnoy-le-Grand i Frankrike. Bestill Le [...]
     kjokkenutstyr
      Le Creuset Deigbolle – Bakebolle i Stentøy [www.kjokkenutstyr.net] Le Creuset sin deigbolle egner seg godt til baking. Deigbollen er designet med en 33 cm bred åpning øverst slik at du har god plass til å elte deigen.
      kjokkenutstyr
       Holmegaard Vinglass [www.kjokkenutstyr.net] Da grevinne Henriette Danneskiold-Samsøe etablerte Holmegaard i 1825 var det med filosofien at danskene skulle ha et godt drikkeglass laget med integritet.
       kjokkenutstyr
        Vegansk Mat – Over 50 Kjøttfrie Oppskrifter og Middagstips! [www.kjokkenutstyr.net] Det er lett å tenke at veganere stort sett bare spiser salat, men det er så langt fra sannheten en kan komme.
        kjokkenutstyr
         Little Bambino Popcornmaskin [www.kjokkenutstyr.net] Tidligere var en popcornmaskin noe de hadde på kinoen, eller kanskje på sirkuset eller det omreisende tivoliet som var i byen en gang i året. I dag har du muligheten til å kjøpe [...]
         kjokkenutstyr
          KitchenAid Brødrister – Artisan [www.kjokkenutstyr.net] I 2012 lanserte KitchenAid en ny serie med KitchenAid Artisan brødristere.   Designet på den nye brødrister er sterkt inspirert av designet på deres klassiske og populære KitchenAid kjøkkenmaskin.
          kjokkenutstyr
           Sagaform Karaffel – Oval Oak Karafler fra Sagaform [www.kjokkenutstyr.net] Sagaform sin karaffel finnes i flere utgaver. Se Sagaform Oval Oak  Karaflene Her! Det som kjennetegner Sagaform [...]
           kjokkenutstyr
            Smart Oppvaskstativ Til Vinglass i Oppvaskmaskin [www.kjokkenutstyr.net] Å vaske vinglass i oppvaskmaskinen kan ofte være en utfordring. Vinglassene er gjerne for høye til å passe inn i glasshyllen, samtidig som man ofte blir usikker på om vinglassene står stødig nok.
            kjokkenutstyr
             Guide til Valg av Riktig Vin [www.kjokkenutstyr.net] Hvilken vin man skal velge til de ulike matrettene er et problem man ofte støter på. Jeg fant denne flotte guiden til riktig valg av vin til de ulike matgruppene. Grafikken [...]
             kjokkenutstyr
              Guide til Valg av Riktig Vin [www.kjokkenutstyr.net] Hvilken vin man skal velge til de ulike matrettene er et problem man ofte støter på. Jeg fant denne flotte guiden til riktig valg av vin til de ulike matgruppene. Grafikken [...]
              kjokkenutstyr
               Nye Mummikopper 2014 – Nyheter innen Mummikrus [www.kjokkenutstyr.net] Hvert år lanseres det en liten gruppe nye Mummikopper, og det er en stadig spenning knyttet til de nye designene.
               kjokkenutstyr
                Den Store Mummikopp Oversikten [www.kjokkenutstyr.net] Etter at flere har spurt etter en oversikt over Mummikoppene tenkte jeg det var greit å få satt opp en oversikt. Hvor mange Mummikopper finnes det?
                kjokkenutstyr
                 Paviljong – Klassiske Hagepaviljonger i Tre [www.kjokkenutstyr.net] Grillsesongen nærmer seg, og mange har allerede begynt å ta med kjøkkenet ut i hagen. Med en paviljong skaper du lett ett hyggelig sted i hagen der maten kan nytes. Om solen skulle [...]
                 kjokkenutstyr
                  Porsgrunds Porselænsfabrik – Norsk Servise Historie [www.kjokkenutstyr.net] Porsgrunds Porselænsfabrik ble grunnlagt i 1885 og hadde fullført sin første brenning i februar 1887. Med seg hadde han Carl Maria Bauer som var teknikeren og porselenseksperten av de to.
                  kjokkenutstyr
                   KitchenAid og SodaStream Samarbeider om Kullsyremaskin [www.kjokkenutstyr.net] KitchenAid har nå, i samarbeid med SodaStream, lansert deres nye kullsyremaskin som skal være på det amerikanske markedet i juni i år.
                   kjokkenutstyr
                    Slik Virker DeLonghi ICK5000 Iskremmaskin [www.kjokkenutstyr.net] Mange lurer på hvordan en iskremmaskin egentlig virker. Kilde: https://www.youtube.com/watch?v=cVbAEnt3Qy0& I videoen viser KitchenOne hvordan man lager en tradisjonell fløteis.
                    kjokkenutstyr
                     Nydelige Le Creuset Eggeglass i Stentøy [www.kjokkenutstyr.net] Om du samler på Le Creuset serviser vil nok disse Eggeglassene fra Le Creuset falle i smak. Le Creuset eggeglass er utviklet i stentøy og er derfor meget motstandsdyktig mot skår og flekker.